Logo KRSD
03-01-2021

Skillstown uitgeroepen tot beste opleider van Nederland

Onze opleidingspartner SkillsTown staat op nummer 1 in de categorie trainingen en opleidingen van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland.

Meer dan 5.600 onafhankelijke, zakelijke beslissers werkten de afgelopen maanden mee aan het onderzoek dat expliciet niet gaat om reputaties, maar om ervaringen. Bedrijven werden beoordeeld op bijvoorbeeld productleiderschap, operational excellence en klantgerichtheid. De nummer 2 op de lijst is Nyenrode Business University.

Voor het onderzoek zijn 50 verschillende categorieën gedefinieerd, variërend van accountancy tot detachering & outsoursing en van marketingadvies tot corporate finance. Skillstown komt als beste uit de bus in de categorie Trainingen en opleidingen.

Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal participeerden sinds de start van het onderzoek 5.600 beslissers aan de MT1000. Zij konden 2.000 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.

Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation, Universiteit van Amsterdam.