Logo KRSD

Ontwikkelscan

Met de SAM OntwikkelScan kun je als professional zien hoe ‘vakvolwassen’ je bent. Bovendien krijg je gerichte adviezen om je verder te ontwikkelen als uitvoerend professional in het publiek sociaal domein.

Het invullen van de scan duurt ongeveer 25 minuten.

In de praktijk

De SAM OntwikkelScan is te gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling, ter voorbereiding op een ontwikkelgesprek of als input voor intervisie met collega’s.

Achtergrond

De ontwikkelingen in het werkveld van professionals in het publiek sociaal domein gaan snel er is steeds meer aandacht voor vakmanschap en voor de ‘menselijke maat’. Een belangrijk kenmerk van de positie van deze professionals is dat zij als het ware dubbel gebonden zijn. Zij richten zich op de individuele ondersteuningsbehoefte van burgers maar hebben ook een maatschappelijke opdracht. Tijdens de beroepsbeoefening van deze professionals kunnen diverse spanningsvelden en dilemma’s ontstaan. Dit maakt het belangrijk om blijvend te werken aan professionele ontwikkeling en vakmanschap.

Heb jij interesse?

Heeft u interesse in wat de SAM OntwikkelScan kan betekenen voor uw organisatie als geheel of voor individuele professionals, laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Wilt u alvast een voorbeeldrapport inzien klik dan hier.