Logo KRSD

Registratie professionals sociaal domein

Regel jouw registratie als professional in het sociaal domein

Professionals binnen het sociaal domein die willen laten zien wat ze hebben bereikt doen dit via een registratie bij het Kwaliteitsregister Sociaal Domein (KRSD). Wanneer je je registreert, laat je namelijk officieel vastleggen welke expertises je allemaal hebt opgebouwd in het sociaal domein. Daarnaast is het KRSD ook een plek waar je verder kan leren. Je hebt toegang tot allerlei opleidingen, trainingen en andere opties om jezelf te blijven ontwikkelen. Als professional in het sociaal domein ben je nooit uitgeleerd!

Waarom een registratie als professional?

Het sociaal domein is continu in beweging. Dit vraagt om flexibiliteit en kwaliteit in de uitvoerende werkzaamheden van de professionals in het sociaal domein. Om die professionaliteit inzichtelijk te maken, registreer je je bij het KRSD. Dat is niet alleen handig voor jou, maar ook voor (toekomstige) werkgevers.

De kans om jezelf te blijven ontwikkelen

Als professional blijf je jezelf ontwikkelen. Alleen zo houd je de bewegingen in het sociaal domein bij. Met een registratie bij het KRSD laat je zien dat je je daar bewust van bent. Je kunt je persoonlijke expertise zelfs zichtbaar maken met een erkend keurmerk. Dit laat anderen zien wat jouw toegevoegde waarde is binnen het sociaal domein én dat jij in jezelf blijft investeren met gespecialiseerde opleidingen.

Registreer je vandaag nog bij het KRSD!

Een registratie bij het KRSD helpt jou als professional om jezelf te motiveren altijd te blijven leren. Maar met deze registratie draag je ook bij aan de ontwikkeling, kwaliteit én de maatschappelijke erkenning van onze beroepsgroep. Wanneer je eenmaal gecertificeerd bent, voldoe je aan de normen van een uitvoerend professional in het sociaal domein. Deze certificering – én het erkende keurmerk - wordt gewaarborgd door het College van Belanghebbenden en de Commissie Conformiteitsbepaling van het KRSD.

Wil je meer weten?

Bekijk dan hier de meest gestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen? Je kunt je vraag ook stellen via de chatfunctie of via het contactformulier. Wij zijn er voor jou.