Logo KRSD

Kwaliteitsregister uitvoerend gemeenteprofessionals

Hét Kwaliteitsregister voor uitvoerend gemeenteprofessionals

Het Kwaliteitsregister Sociaal Domein (KRSD) is er voor alle gemeenteprofessionals die uitvoerend werk verrichten binnen het sociaal domein. Met een registratie bij het Kwaliteitsregister laat je als gemeenteprofessional zien wat jouw expertises zijn én geef je jezelf de kans om verder te (blijven) leren. Sluit je aan bij al die andere collega’s en registreer je bij het KRSD!

Meer over het Kwaliteitsregister

Het Kwaliteitsregister geeft uitvoerend gemeenteprofessionals de mogelijkheid om zich officieel te laten certificeren. Met een officiële certificering bij het KRSD beschik je over een erkend keurmerk. Dit maakt jou als gemeenteprofessional interessant voor potentiële werkgevers en andere belangstellenden. Het laat namelijk precies zien wat jouw kennis en kunde waard is. Met een certificering van de KRSD voldoe je namelijk aan de normen van het beroep van uitvoerend professional binnen het sociaal domein. Alle reden dus om je te registreren bij het Kwaliteitsregister!

Ontwikkel jouw talenten bij het Kwaliteitsregister

Een certificering maakt je niet alleen interessant voor anderen, maar het levert jou zelf ook veel op. Zo bieden we bij het Kwaliteitsregister opleidingen aan die speciaal zijn ontwikkeld voor uitvoerend gemeenteprofessionals binnen het sociaal domein. Er zijn vele soorten opleidingen, waaronder trainingen en podcasts. Investeer tijd in jezelf om jezelf te ontwikkelen en jouw certificering te behouden. Registreer je vrijblijvend bij het Kwaliteitsregister, dan kun je meteen de opleidingen bekijken.

Nieuwsgierig geworden?

We kunnen ons goed voorstellen dat je graag meer wilt weten over het KRSD en wat een registratie betekent voor jouw carrière als uitvoerend gemeenteprofessional. Neem daarom een kijkje bij de meest gestelde vragen of stel je vraag via onze chat.