Logo KRSD

Kwaliteit uitvoering Werk en Inkomen

Waarborg de kwaliteit bij uitvoering Werk en Inkomen

De kwaliteit van de uitvoering van het werk op de afdeling Werk en Inkomen is zeer belangrijk. Als professional bij Werk en Inkomen is het jouw verantwoordelijkheid om mensen op de juiste wijze te begeleiden, zodat zij weer aan het werk kunnen. Jouw rol is daarmee van cruciaal belang voor de participatiesamenleving waarin iedereen meedoet. Met een registratie bij het Kwaliteitsregister Sociaal Domein (KRSD) laat jij zien dat je alles in huis hebt om de kwaliteit van jouw beroep te waarborgen.

Wat betekent een registratie bij het Kwaliteitsregister?

Bij het Kwaliteitsregister staan we voor de kwaliteit van de gecertificeerde professionals. Met KRSD hebben we een platform ontwikkeld waar die kwaliteit centraal staat. Ben je eenmaal geregistreerd als professional? Dan laat je aan anderen zien over welke expertises en kwaliteiten jij beschikt. Als uitvoerend professional Werk en Inkomen kun je je daarnaast snel verder ontwikkelen met onze aansluitende opleidingen. Zoals iedere professional wel weet, is het sociale domein continu onderhevig aan verandering. Daarom is het belangrijk dat professionals zoals jij zich blijven ontwikkelen. Daarmee blijft de kwaliteit van het uitgevoerde werk binnen het vakgebied hoog.

Wat wij jou allemaal te bieden hebben

Wij werken continu aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Sta je ingeschreven als professional? Dan ervaar je meteen onze aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig een persoonlijk porfolio aan met daarin al jouw expertises en opleidingen. Daarnaast bieden we je verschillende opleidingen aan om ervoor te zorgen dat jij die kwaliteit kan blijven leveren bij Werk en Inkomen. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een registratie bij het KRSD!