Logo KRSD
15-12-2022

Denise Scholten is gecertificeerd professional

Het kwaliteitsregister geeft je de mogelijkheid om je professionaliteit inzichtelijk te maken. Denise Scholten is werkregisseur op Weg naar Werk bij Werkbedrijf De Binnenbaan en vertelt wat haar motivatie was om te gaan voor het KRSD keurmerk.

“Als werkregisseur begeleid ik mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt in combinatie met psychische kwetsbaarheid naar werk. De expertise psychische kwetsbaarheid vraagt om een intensieve begeleiding. Met deze certificering toon ik aan dat ik beschik over de benodigde kennis en werkervaring op dit gebied.

Met deze certificering toon ik aan dat ik een cliënt op een professionele manier kan begeleiden en ondersteunen. Met deze certificering toon je aan dat je professional bent en over actuele kennis en werkervaring beschikt. Ik kan iedereen werkzaam binnen het sociaal domein daarom aanraden om zichzelf te certificeren.”