Logo KRSD
18-03-2024

De nieuwe KRSD leeromgeving is live!

Het is zover, de nieuwe leeromgeving van KRSD is live! Met de nieuwe leeromgeving Inspire wordt leren nóg leuker. Het gloednieuwe platform bied je:

  • Nieuwe online trainingen om je kennis en vaardigheden te verbeteren.
  • Een duidelijker overzicht van jouw persoonlijke voortgang.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van een personal assistent. Deze helpt je bij jouw ontwikkeltraject en geeft je persoonlijk advies voor de online trainingen die passen bij jouw behoeftes.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe leeromgeving? Klik hier.

Creëer jij met ons de randvoorwaarden van een leven lang leren?

Het KRSD is de plek waar je vastlegt én aan anderen laat zien welke expertise je in de loop van je carrière hebt opgebouwd, als uitvoerend professional publiek sociaal domein. Je vindt hier ook opleidingen, trainingen en andere mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Als uitvoerend professional in het publiek sociaal domein ben je met die ontwikkeling immers nooit klaar. Deze mogelijkheden tot leren zijn allemaal ingesloten in de leeromgeving van het KRSD.

Wij zijn benieuwd naar jouw feedback!

Wij, als KRSD zijnde, zijn ook nooit uitgeleerd. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van een omgeving waarin jij kan leren en groeien. Het continue ontwikkelen van de leeromgeving is één van de prioriteiten van het KRSD. Hierbij hebben we jouw hulp nodig! Als professional weet jij zelf het beste wat je nodig hebt. Vul onderstaande vragenlijst over de leeromgeving van het KRSD in en creëer samen met ons de randvoorwaarden voor een leven lang leren.

Klik hier voor de vragenlijst. Alvast heel erg bedankt voor jouw feedback!